Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Superstar Purple Night
#1
[Image: adidas-originals-shoe-sneakers-superstar...x600_0.jpg]


De eerste schoen in het Adidas Schoenen Rood pakket komt op de meest traditionele manier van gebroken wit. Met een gestructureerd wit lederen bovenwerk en bijpassende witte veters, is het gestroomlijnde eenvoud op zijn best. Maar dankzij de toevoeging van een witte fluwelen neus in plaats van de klassieke rubberen neus, straalt hij subtiel uit.


De Adidas Schoenen 2019 is een heruitgave van het origineel dat de schone eenvoud en hoogwaardige materialen van het iconische silhouet eert. Deze weergave van de schoen komt aan in het klassieke zwart, wit en goud kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van volnerfleer met zijn kenmerkende rubberen neus. Het ontwerp is afgewerkt met een rubberen cupzool met visgraatpatroon en een bedrukt Trefoil-logo op de hiel.


De Adidas Schoenen Dames schoen in de drop heeft ook een fluwelen teen, behalve dat hij in plaats van gebroken wit zwart is. Als je een schoen wilt die bij alles past, maar afwijkt van de status quo (de witte sneaker), is deze keuze iets voor jou. Bovendien zal het niet zo gemakkelijk slijtage vertonen als het eerste paar - dat is altijd een bonus.


De felbegeerde Adidas Superstar Purple Night hebben een geheel nieuwe stoffige roze tint voor vrouwen, samen met een minimalistisch wit canvas. Het cult-klassieke silhouet wordt geleverd in het traditionele volnerfleer-materiaal inclusief een rubberen neus en een rubberen zool. De iconische drie strepen en het hiellipje zijn verwerkt in de roze tinten, op de tong en het logo van het merk.


https://www.schoenenbeste.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)