Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 1 Midnight Navy
#1
[Image: nike-air-max-1-white-2-midnight-navy-pur...grande.jpg]


Det Nike Skor Beige är utan tvekan enklare eftersom dess färgblockering är noll och accenterna är minimala, endast gynnar de prickade linjerna, denotativa typografitreff och kontrast sömmar i mörk svart. Enkelt showens stjärna, det vita och röda i den ikoniska färgvägen drar ganska bokstavligen längs sig själv, med rusad fyllning längs alla paneler efter tema med engagemang. Män ser grovt ut och kan lätt misstas för prover medan de märks över tungan och inläggssulan byter ut dem med blyertspennor.


Även om inspiration bakom dessa Nike Skor Sale är omedelbart tolkbar, kommer den mest direkta uppmaningen till Tinkers arbete på hälen på höger sko, där standard Nike Air-varumärket byts ut för designerns signatur och ett 9/23/86-märke , en möjlig nick till det datum då den slutliga skissen skapades före dess ursprungliga detaljhandeln 1987. Utseendet kompletteras sedan av en svart mellansula med mer vita markeringar och en isig blå genomskinlig yttersula.


Nike Skor Herr Windbreaker är inspirerad av Nike Windbreakers från 90-talet. Detta görs genom att ge skon en svart bas som sedan täcks med gula, kricka, crimson och orange toner noterade på överläggningarna. Nike Sportswear-märket på hälen och det nya Nike-varumärket på tungan är att ge det ännu mer en vindströmsestetik. Vita snören, en vit mellansula, tri-färgad yttersula och en Nike hangtag kompletterar skonets utseende.


Denna nya smink är all Nike Air Max 1 Midnight Navy talet och har en svart nylonbas med vindbrytare och djärva läderoverlays klädda i lila, guld och kricka. Den crimson midfoten Swoosh sitter på toppen av guldklädsel för en dubbelskiktad design, och en "Sportswear" -tagg visas på sidokvartalet och åtföljer den färgglada tungan och hangtag i alternativ stil. Tunna snör åt snören nackar till de dragtrådar som finns på olika kläddelar, och en ljusgrå mellansula, crimson Air Max-dämpningsenhet och tre-ton yttersula avslutar det arvfyllda utseendet. Korg i höga färger via en fullständig uppsättning officiella bilder direkt nedan.


https://www.modellerskor.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)