Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike air max 98 la mezcla
#1

[Image: Nike-Air-Max-98-La-Mezcla-CI1502-001-01.jpg]

Nike schoenen dames zwart De multi-leveled wave esthetische en full-length zichtbare Air-eenheid draaide de hoofden vanaf het moment dat het de straat raakte. Twintig jaar later kan de veiligheid nog steeds niet de schoen raken die de koude rimpeling van de bovenkant van de Air Max 97 heeft overgenomen en het volume heeft verhoogd. Deze nieuwste versie van de seismische profieljurken in wit en zwart met veelkleurige accenten.

Nike schoenen heren blauw Het jaar van de Air Max 98, revitaliseert Nike het nostalgische model met een frisse witte bewerking. De kleuren "Pure Platinum" zijn ontdaan van kleur en versieren het bovendeel met meerdere texturen, waarbij een Max Air-eenheid over de volledige lengte in de tussenzool is geplaatst.

Nike schoenen wit met roze Na de vorige maand hartelijk onthaald te zijn met de heruitgave van de OG 'Gundam'-kleurstelling, zien we een uitrol van veel meer uitvoeringen van Nike's Air Max 98, een schoen die dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert. De esthetiek van de technische runner betekent dat je altijd veel verschillende opties hebt om mee te spelen in termen van kleurblokkering en materiaaltoepassing.

Nike air max 98 la mezcla Deze GMT-variant voegt een extra paneel toe aan de mix, gebrandmerkt met de iconische 'AIRMAX' -stempel (een logo dat beide woorden combineert die door de jaren heen veel mensen hebben verward!) Op de wreef. Goud wikkelt zich rond de toeguard-omlijsting en speelt ook op de mini-swoosh en de band.

https://www.97saleweekly.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)