Forum Online Indonesia
Vans Sk8-Hi DX Anaheim Factory Blauw Rood - Printable Version

+- Forum Online Indonesia (http://forumpkv.com)
+-- Forum: Bisnis (http://forumpkv.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bet & Bookies (http://forumpkv.com/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Vans Sk8-Hi DX Anaheim Factory Blauw Rood (/showthread.php?tid=82540)Vans Sk8-Hi DX Anaheim Factory Blauw Rood - u5bqvdto - 11-09-2019

[Image: 110691.jpg]


Vans Schoenen Blauw werkt zijn Old Skool- en Sk8-Hi-silhouetten bij met duurzaam en slijtvast Cordura-materiaal. Een licht woestijncamouflagepatroon in witte asperges is te zien op zowel de Old Skool- als Sk8-Hi-modellen, terwijl twee andere Sk8-His aankomen in de levendige kleuren van Azelea Pink en Amberglow camo. De twee lichtere camouflagekleuren kiezen voor witte rubberen vossen terwijl het fluorescerende aanbod contrasterende zwarte zolen ziet.


DIY Vans Schoenen Heren is de afgelopen jaren een populaire trend in de modewereld geweest. Dit is ook overgegaan op schoenen, met sneakerheads die voor de eenmalige look gaan door hun eigen trappen aan te passen. Vans houdt zich nu aan de DIY-doodle-rage met de release van de nieuwe "Peace" Sk8-Hi.


Vans Schoenen Nieuw vindt veelkleurige illustraties tegen een witte canvas bovenkant. De schoen dankt zijn naam aan een groot vredessymbool aan de zijkant, terwijl hij ook beschikt over een dambordteen, een buitenaards hoofd en gekruiste motieven en meer.


De "Peace" colorway biedt een beetje van alles, met name verschillende punten van kunstwerken die goed werken bij het opnemen van alle Vans Sk8-Hi DX Anaheim Factory Blauw Rood tinten. Het witte canvas bovenwerk zorgt ervoor dat de tekeningen nog verder tevoorschijn komen, variërend van een draaiend vredessymbool op het zijpaneel dat deze specifieke naam geeft, helemaal tot een etsbord op de neus die verandert in verticale krijtstreep lijnen op de tong. De andere eclectische ontwerpen vullen het algehele DIY-thema perfect aan en leveren goed werk door de kenmerkende, door de jeugd geïnspireerde, rebelse merkidentiteit van Vans te laten zien.


https://www.triplesaledeals.com/